Te doen rondom De Bollen

genieten in de natuur

Rondom Buitengoed De Bollen barst het van de prachtige natuurgebieden en verfrissende wandel- en fietsroutes. Unieke landgoederen, dichtbegroeide bossen, uitgestrekte heidevelden, prachtige bolle akkers, landelijke beekdalen, bloemrijke graslanden en plantrijke vennen wisselen elkaar af.

Geniet van het authentieke Brabantse landschap in Het Groene Woud, De Kampina, en De Kempen. Wij barsten van de tips om te wandelen en fietsen in de schitterende omgeving. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Vogelvluchtperspectief op bos en water
Jongen drinkt water uit de pomp

bourgondisch brabants vertier

Buitengoed De Bollen ligt vlakbij het gezellige en monumentale dorp Oirschot. Hier vind je sfeervolle winkeltjes en restaurants, maar liefst 300 monumenten, en vele musea en galleries.

Daarnaast ligt het buitengoed midden tussen de Brabantse steden Eindhoven, Den Bosch en Tilburg, ideale steden voor een dagje shoppen. Of wat dacht je van pretpark De Efteling of safaripark De Beekse Bergen? Klik op onderstaande knop om te ontdekken wat er te doen is.

ultiem genieten in onze dutchtub

Ontspan en kom tot rust in onze Dutchtub. Dit houtgestookte buitenbad voor 2 is vanaf nu te boeken bij je overnachting.
 
Het water wordt verwarmd door een vuur dat je stookt in de spiraal aan de buitenzijde van het bad. Natuurlijke circulatie zorgt ervoor dat het koudere water onderin het bad de spiraal in gaat en er bovenaan verwarmd weer uitstroomt.
 
De tub kost 50 euro per stookbeurt inclusief hout.
Weltevree_Dutchtub_loveseat_Gallery_8
Weltevree_outdooroven_gallery_66

rustiek koken in de outdooroven

Bak je eigen gemaakte pizza’s, kook heerlijke ovengerechten of gebruik de grill om te barbecueën in onze outdooroven. Er gaat niks boven de geur en smaak van koken op een houtvuurtje, en je blijft ook nog eens lekker warm.
 
De buitenoven kost 15 euro per stookbeurt inclusief hout.