Trouwlocatie De Bollen

Aankleding bruiloft De Bollen

Trouwlocatie in het groen

Vijf keer per jaar stellen we het buitengoed open voor een bijzondere gebeurtenis: het vieren van de liefde. Als officiele trouwlocatie van de gemeente Oirschot, organiseren we in samenwerking met HabbEvents op het buitengoed bijzondere bruiloften. En daarbij pakken we flink uit: HabbEvents neemt het bruidspaar alle zorgen uit handen en verzorgt een dag om nooit te vergeten.

Hoe ziet de dag eruit?

In grote lijnen ziet een bruiloft op Buitengoed De Bollen er als volgt uit. De dag begint met een romantische ceremonie in het groen, bijvoorbeeld onder de kersenboom. Ook voor de ceremonie hebben wij live-entertainment, zoals akoestische muziek en/of een zanger(es).

Daarna begeven alle gasten zich naar de binnentuin voor een uitgebreide borrel met smakelijke hapjes. Een gezellig jazztrio zorgt voor de juiste sfeer. Na de borrel schuiven jullie aan lange tafels in de boomgaard aan voor een prachtig opgemaakt Italiaans diner.

Bekijk ook deze brochure voor een impressie van deze dag.

Stretchtent op het buitengoed
2021-trouwlocatie-buitengoed-de-bollen-feesttent

Totaalconcepten HabbEvents

Summer Chic, White Lounge, Barn Wedding: slechts een greep uit de creatieve totaalconcepten die HabbEvents aanbiedt. HabbEvents ontneemt jullie alle zorgen en organiseert de volledige bruiloft van A tot Z. HabbEvents inventariseert jullie wensen en maakt daarop een maatwerk pakket.

HabbEvents heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en weet precies hoe ze jullie dag vlekkeloos laten verlopen. Met hun ruime netwerk stellen zij het concept samen dat naadloos op elkaar aansluit en weerspiegelt wie jullie zijn.

Overnachten met jullie gasten

Niet alleen is het buitengoed de perfecte locatie voor jullie speciale dag, ook kunnen jullie en 14 van jullie gasten bij ons overnachten. Na het feest stappen jullie niet in de auto naar huis, maar trekken jullie je heerlijk terug in onze nostalgische en comfortabele huisjes.

Geniet na bij een knapperend vuurtje in de vuurkorf of neem een heerlijk ontspannend bad in onze houtgestookte hottub. Met een glaasje champagne sluiten jullie zo de dag ultiem romantisch af.

Interieur van de luxe tiny houses
Stretchtent op het buitengoed

Praktische informatie

Bij jullie bruiloft op De Bollen, huren jullie het volledige buitengoed voor een weekend af. Daarnaast verzorgt HabbEvents het gehele plaatje, van catering en aankleding tot livemuziek. Afhankelijk van jullie wensen, moet je daarbij denken aan een bedrag vanaf €24.500,-.

Nog een puntje om mee te nemen: het buitengoed ligt in een buurtschap. Jullie feest mag tot 00.00 uur duren, maar qua decibellen houden we graag rekening met onze buurtgenoten.

Bekijk het verhaal achter HabbEvents

Play Video