Trouwlocatie De Bollen

Aankleding bruiloft De Bollen

Trouwlocatie in het groen

Vijf keer per jaar stellen we het buitengoed open voor een bijzondere gebeurtenis: het vieren van de liefde. Als officiele trouwlocatie van de gemeente Oirschot, organiseren we in samenwerking met HabbEvents op het buitengoed bijzondere bruiloften. En daarbij pakken we flink uit: HabbEvents neemt het bruidspaar alle zorgen uit handen en verzorgt een dag om nooit te vergeten.

Totaalconcepten HabbEvents

Summer Chic, Festival bruiloft, White Lounge, Barn Wedding: slechts een greep uit de creatieve totaalconcepten die HabbEvents aanbiedt. Al deze concepten zijn te realiseren op Buitengoed De Bollen. HabbEvents inventariseert jullie wensen en maakt daarop een maatwerk pakket.

HabbEvents heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en weet precies hoe ze jullie dag vlekkeloos laten verlopen. Met hun ruime netwerk stellen zij het concept samen dat naadloos op elkaar aansluit en weerspiegelt wie jullie zijn.

2021-trouwlocatie-buitengoed-de-bollen-feesttent
Interieur van de luxe tiny houses

Overnachten met jullie gasten

Niet alleen is het buitengoed de perfecte locatie voor jullie speciale dag, ook kunnen jullie en 14 van jullie gasten bij ons overnachten. Na het feest stappen jullie niet in de auto naar huis, maar trekken jullie je heerlijk terug in onze nostalgische en comfortabele huisjes.

Geniet na bij een knapperend vuurtje in de vuurkorf of neem een heerlijk ontspannend bad in onze houtgestookte hottub. Met een glaasje champagne sluiten jullie zo de dag ultiem romantisch af.

Praktische informatie

Omdat we jullie bruiloft van top tot teen op jullie wensen afstemmen, kun je voor een indicatie van de kosten het beste kijken naar de totaalconcepten van HabbEvents. Dit geeft een goed beeld van wat een bruiloft op De Bollen kost.

Daarnaast ligt het buitengoed in de gemeente Oirschot, waar uiteraard ook andere bewoners leven. Daarom is het helaas niet mogelijk om tot laat in de nacht harde muziek te draaien.

Stretchtent op het buitengoed

Bekijk het verhaal achter HabbEvents