Mei muziek festival 2022

Op 19 september 2021 genoten meer dan 500 bezoekers van heerlijke Brabantse gezelligheid op de eerste editie van het Brabants Liedjes Festival. Dit jaar gaan we door onder een nieuwe naam: het Mei Muziek Festival. Luister en dans op 15 mei 2022 met een lekker drankje op vrolijke tunes en gezellige muziek.

Kinderen kunnen lekker ravotten op het springkussen en overheerlijke poffertjes eten van de poffertjeskraam. Kortom: een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Scroll naar beneden voor de line-up of koop direct je tickets. Let op: er zijn slechts 500 tickets beschikbaar! Vorig jaar waren we helemaal uitverkocht dus koop je kaartje nu en verzeker je van toegang.

Springkussen Piratenboot
Lovertjes poffertjeskraam

LINE UP

14.30u - Arti Academy
15.00u - Nol Havens (VOF de Kunst)
16.00u - The Buttshakers Show
17.00u - Bjorn van der Doelen
18.00u - The Buttshakers Show
19.00u - Back on Track (Joe Cocker Tribute)

Back on Track Coverband

Back on Track (Joe Cocker Coverband)

Een enthousiaste 9 koppige formatie, één band, twee gezichten:

The Ultimate Joe Cocker Experience.

&

The Rockband met 60-70 jaren  repertoire.

Een onvergetelijk optreden met de beste nummers van Joe Cocker en je favoriete muziek van de jaren 60, 70 en 80. Back on Track speelt een repertoire waar je zeker vrolijk van zult worden, zoals reeds velen ondervonden hebben. 

The Buttshakers Show

The Buttshakers Show bestaat uit vier mannen die al jarenlang met elkaar het land in trekken om hun nederpop, doordrenkt met Amerikaanse rock en roll en dikke gitaren, te vertolken. Hun swingende sets met soms een serieuze ballad, zorgen voor een kneitervette avond of middag vol uptempo tracks. Nummers van Dire Straits, Roy Orbison, Klein Orkest, De Dijk, Bruce Springsteen kleuren de veelzijdige sets. 

Het virtuoze gitaarspel wordt afgewisseld met bonkende basslijnen, ondersteund met dikke drums en bluesy bluesharp sessies. 

De band bespeelt cafe’s, volle zalen en festivals door hun interactie met het publiek en de lol met elkaar.

The Buttshakers Show
Nol Havens

Nol Havens (VOF de Kunst)

Nol, bekend van VOF de Kunst, zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire en laat een aantal liedjes horen die belangrijk zijn geweest. Veel meegemaakt en veel te vertellen.

In ‘Suzanne voorbij’ wordt u meegenomen langs 38 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, zijn mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander?

Hij zal het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over het leven en liedjes én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium….zijn persoonlijk verhaal.

Björn van der Doelen

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z'n 30ste met voetballen om oa muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van z'n laatste album "Na ons de zondvloed" alweer zes albums verder.

Een theatertour met Karin Bruers en Henk van Straten (2014), een clubtour als voorprogramma van Guus Meeuwis (2016) , een theatertour met z'n band de huursoldaten (2017 en 2019) en een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen. Geen poëtisch gelul maar ware woorden.

Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes.

Van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant. Wat ons betreft volkomen terecht!

Bjorn van der Doelen
Arti Academy

Arti Academy

Arti Academy uit Oirschot is bedoeld om te leren samenspelen. Muziek maken wordt nog leuker als je het samen kunt doen! Muzikanten die op muziekles (blaas- en slaginstrumenten) zitten zijn welkom om mee te komen doen. Plezier hebben en veel leren gaan prima samen. Het orkest staat onder leiding van gediplomeerd docent/dirigent Claudy van Bokhoven.

Arti Academy heeft al tientallen optredens op haar naam staan. Denk aan de spookachtige optredens tijdens het grote Halloweens evenement in Oirschot, het optreden bij Groot Bijstervelt en de optredens op Koningsdag.

Impressie Brabants Liedjes Festival 2021