Brabants liedjes festival 19 SEPTEMBER | 14:00 - 20:00

Geniet van heerlijke Brabantse gezelligheid op het Brabants Liedjes Festival op 19 september op Buitengoed de Bollen. In het buitengebied van Oirschot treden Brabantse muzikanten op met prachtige liedjes.

Entree is gratis, maar we vragen je wel om je aan te melden door vooraf een aantal consumpties te kopen. Op die manier krijgen we inzicht in het aantal personen dat van plan is om te komen en kunnen we alles in goede banen leiden.

De dan geldende coronamaatregelen zullen in acht worden genomen. Dat betekent dat we bij toegang zullen vragen om een QR-code als vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs.

Parkeergelegenheid is zeer beperkt, dus kom op de fiets!

LINE UP

Def Americans | Roel van TimsMusic | Mase Bridges | Stijn Che Charpentier

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Springkussen voor de kids

Ook kleintjes zijn welkom op het Brabants Liedjes Festival en kunnen zich vermaken op het springkussen, terwijl papa en mama genieten van de muziek.

Def Americans

Def Americans

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten de Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Van kroeg tot poppodium, van feesttent tot festival, van muziekcafé tot theater, Def Americans staat vanaf het ontstaan in 2007 garant voor een authentieke en integere Johnny Cash show.

Def Americans stonden eerder op oa de Zwarte Cross, Bospop, en Paaspop en speelden in Paradiso en de Effenaar.

Roel van TimsMusic

Roel van TimsMusic speelt met gitaar, bluesharp en zang de mooiste nummers van Johnny Cash, Roy Orbison en Bruce Springsteen. Naast deze rocklegendes, zijn ook de Nederlandse talige helden hem niet vreemd. Met zijn gitaarklanken en zanglijnen weet hij warmte te brengen op elk festival, en in elke kroeg en huiskamer.

TimsMusic is vanaf de zomer van 2019 solo op pad gegaan. Inmiddels heeft hij grote en kleine festivals bezongen en menig online optreden verzorgd.

Roel van TimsMusic
Mase Bridges

Mase Bridges

Singer songwriter Mase Bridges, geboren en getogen in Vught, maakt prettig in het gehoor liggende pop/country, geïnspireerd door zijn idolen uit Nashville, Tennessee. Hij is constant op zoek naar een nieuw niveau in zijn spel en zang om het publiek verder aan zich te binden en etaleert dit in de vorm van liedjes over zijn eigen leven en dat van alledag.

Stijn Che Charpentier

Een zanger met een akoestische gitaar. Het klassieke beeld van een man die op een creatieve manier een verhaal moet vertellen en dit verpakt in een liedje. Soms is het rustig, vaak energiek maar het is vooral de waarde van het verhaal dat wordt verteld.

Dat is Stijn Charpentier. Een jongeman uit Eindhoven die niets liever doet dan muziek maken waarin hij vertelt wat hij ziet, zoekt en vindt. Een ouderwetse troubadour in de Nederlandse taal met stevige luisterliedjes.

Voor het akoestische avontuur trad Stijn op als rapper onder de naam Che. Onder deze naam maakte hij twee soloalbums, werkte hij jarenlang samen met het indie-rapcollectief Macronizm en trad hij op met de band Machego.

Stijn Charpentier

Praktische informatie

De entree van deze gemoedelijke muzikale middag is gratis, maar we vragen je wel om je aan te melden door vooraf een aantal consumpties te kopen. Op die manier krijgen we inzicht in het aantal personen dat van plan is om te komen en kunnen we alles in goede banen leiden.

De dan geldende coronamaatregelen zullen in acht worden genomen. Dat betekent dat we bij toegang zullen vragen om een QR-code als vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs.

Reserveer hier je kaarten