De afgelopen 18 jaar hebben we onze ideeën en activiteiten ontwikkeld, en hebben we met veel energie, liefde en passie Uitspanning De Bollen uitgebouwd tot een allround horecabedrijf met dag- en verblijfsrecreatie. Daardoor is De Bollen voor velen een begrip  geworden. En daar zijn we enorm trots op! De Bollen bevindt zich nog steeds in een flow en heeft ontzettend veel potentie. Desondanks hebben wij het punt bereikt van herbezinning van ons leven.

We hebben daarom besloten om onze bedrijfsactiviteiten met ingang van 2018 te wijzigen. We vertellen u hierbij graag wat er verandert en waarom.

Met welke activiteiten stoppen we?

Ons besluit zorgt voor veranderingen in de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten.

Concreet betekent dit dat:

  • we vanaf 2018 stoppen als openbare gelegenheid en ons fietscafé met terras gesloten hebben;
  • we met ingang van 2018 stoppen met onze overige 'natte horeca'activiteiten, zoals de Lentefair, het Midzomerfestival en de Pannenkoekschool.

Wat blijven we wel doen?

We zetten de exploitatie van onze verblijfsrecreatie gewoon voort. We blijven met evenveel enthousiasme onze prachtige verblijfsaccodomodaties; B&B De Bollen en de gastenverblijven

De Rooij Ackers, De Bolle Ackers en De Weide Ackers aan onze gasten verhuren. Deze zijn het hele jaar door te huren.

Bedankt!

Tot slot willen we de gasten van harte bedanken voor hun vertrouwen en jarenlange loyaliteit aan het fietscafe en de evenementen van Uitspanning De Bollen. We hebben enorm van u genoten!