Eten & Feesten UITSPANNING DE BOLLEN IS GESLOTEN

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een jubileum, trouwfeest, bedrijfsfeest of wilt u gezellig samenzijn met vrienden of familie?

Ons sfeervol huiskamercafé met een heerlijk knapperend haardvuurtje en haar mooie tuin met terras biedt daarvoor velerlei mogelijkheden.

We verzorgen diners, heerlijke warme  en koude buffetten en gezellige barbecues. Ook kunt u terecht voor culinaire workshops.


Ook kunt u bij ons terecht voor een smakelijke lunch, brunch of Brabantse koffietafel, allen bereid vmet verse streekproducten en persoonlijk en gastvrij verzorgd door de gastvrouw.

Een bezoek aan onze pannenkoekschool voor een gezellige, culinaire workshop streekpannenkoeken bakken of een overheerlijk uitsmijterbuffet is een verrassende en eveneens lekkere en feestelijke gebeurtenis.

Veel culinaire gerechten verzorgen we in samenwerking met Arno Smits partycatering (www.arnosmits.nl) en catering Verhagen (www.cateringverhagen.nl).

Heeft u andere ideeen of suggesties, we houden ons van harte aanbevolen.

Onze authentieke en knusse boerenschuur biedt plaats voor maximaal 65 gasten.

Samen genieten op een supergezellige locatie, in een prachtige, landelijke omgeving met de bourgondische gastvrijheid van De Bollen. Alle ingrediënten voor een geslaagd feest!

NIEUW

Sinds 2016 is onze locatie door de gemeente Oirschot aangemerkt en goedbevonden als officiele trouwlocatie. Uw huwelijk kan dus voortaan worden voltrokken onder de prachtige kersenboom in onze tuin of in onze boerenschuur die een intieme en huiselijke sfeer uitstraalt.

Vraag naar de mogelijkheden.