Gastenverblijf De Rooij Ackers

Uitspanning De Bollen heeft drie gastenverblijven gerealiseerd. De luxe, maar duurzaam gebouwde gastenverblijven zijn rustig gelegen doch in de nabijheid van het bourgondisch fietscafe. Mooi en vrij gesitueerd op de weide De Rooij Ackers van uitspanning De Bollen.

Het gastenverblijf is met name geschikt voor mensen die van de natuur en het buitenleven houden.

Voor een heerlijke ontspannen vakantie of break-out  bent u hier op het juiste adres.

Het gastenverblijf is geschikt voor twee volwassenen en eventueel twee kinderen  en voorzien van

- woon/slaapkamer met luxe tweepersoonsbed

- zit/slaapbank

- TV met 45 zenders

- gratis wifi (glasvezel)

- houtgestookte CV met vloerverwarming

- luxe keuken met keramische kooplaat en afzuiger en magnetron

- grote koelkast

- senseo koffieapparaat, waterkoker, potten, pannen, serviesgoed en bestek

- Grote douche  met wastafel, toilet en elektrische radiator

- stofzuiger

- bedden- en linnengoed

- buitenterras met tuinmeubels

- parkeergelegenheid

V oor boekingen en vragen kunt u het reserveringsformulier gebruiken.
U kunt ook telefonisch boeken onder telefoonnummer 0499-574057 of 06-30760588 of via het e-mailadres info@debollen.nl . U vindt ons ook op www.bedandbreakfast.nl

 

Omgeving Oirschot

De gemeente Oirschot, gelegen in de driehoek Eindhoven-Tilburg-’s Hertogenbosch mag zich terecht ‘Monument in het Groen’ noemen. Naast haar monumentale kern heeft de gemeente Oirschot ook in haar kerkdorpen Oost- West- en Middelbeers en Spoordonk een rijke cultuurhistorie aan autothentieke 18e en 19e eeuwse boerderijen. De gemeente telt meer dan driehonderd goed geconserveerde monumentale gebouwen, twee beschermde dorpsgezichten en niet minder dan elf prachtige natuurgebieden.

Recreëren in Oirschot

De mogelijkheden voor recreatie in de gemeente Oirschot zijn divers. Diverse wandel- en fietstochten voeren langs de gemeentelijke monumenten, zowel binnen de historische kern van Oirschot als daarbuiten: ook in en om de overige dorpskernen zijn mooie monumenten te vinden. Oirschot beschikt ook over een prachtig, uitgestrekt buitengebied. Al wandelend en fietsend kunt u genieten van het zeer gevarieerde landschap. Unieke landgoederen, dichtbegroeide bossen, uitgestrekte heidevelden, prachtige bolle akkers, landelijke beekdalen, bloemrijke graslanden en plantrijke vennen wisselen elkaar af.